تبلیغات
پشتیبانی وردپرس پشتیبانی سایت


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه فارسی کردن قالب shopifiq
#1
دوستان عزیزم . من این پوسترو فارسی کردم ..اما یه بخش هایی از اون فارسی نشده و نمی دونم کجاست که ترجمه کنم.. و اینکه فونت رو هم تونستم تغییر بدم اما منوها و یه جاهایی فونت arial میمونه ...لطفا کمک ....تشکر
پاسخ
تبلیغات
تبلیغات ارزان تبیلغات
#2
واقعا دارم روانی می شم. خب من علم غیب دارم کدای قالب رو ببینم ؟؟؟؟؟
بزارش بهت بگم.
تو همون فایلای قالبه خب فرار نکرده یکی یکی با نت پد بازشون کن ببین کجاشه. هرچند مشخصه .
پاسخ
#3
حتما گشتم دیگه ... چیزایی که به ذهنم رسید رو گشتم .... دست حرفه ای ها رو میبوسه
پاسخ
#4
قالب shopifiq اینو سرچ کن که من دوباره آپ نکنم
پاسخ
#5
خب کجاش فارسی نشده برات ؟ یک عکسی چیزی بزار پسر خوب یکم توضیح بده باورکن دوس دارم کمکت کنم
پاسخ
#6
شما خیلییییییییییییییییییییی مردی ..چشم این دو تا عکس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
---- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
#7
داداش جاهاشو پیدا کردم .بعضیاشو اما وقتی از توی کد php تغییر میدی ستاره ستاره میاد توی وب و از یونی کد و اینا پشتیبانی نمیشه.. و ضمنا همین صفحاتی که برای طراحی وکامرس قالب درست کردن میگه آپدیت نیست.... اینم یه توضیح مختصر
پاسخ
#8
وقتی تغییر میدی یونیکد همه رو به utf-8 تغییر بده ک مشکلی پیش نیاد ولی همه همه باید تغییر کنه.
...
تو فایلهای متعددی کدها هست
یسری از اینا ک تو عکس دادی تو فایل فانکشن پیدا میشه.
....
ببین این ک بیای بگردی ک پیدا کنی ی مقدار اذیت کنندس با قالب ب این بزرگی
...
تو هر صفحه php ک باز می کنید (منظور بخش نمایش اون جا ک می خواید ترجمه اش کنید)
اول ببین بالا تو نوار ادرس چ فایلی باز کردید...
مثلا ببین زده page.php خب کارت راحته برو سراغ فایل page.php
و بگرد اگر پیدا کردی ک هیچ. اگر نکردی تو همون صفحه بمون. ببین اون صفحه از کجا کد گرفته ...
از هر صفحه ای کد گرفته بود یکی یکی برو انجا ها رو بگرد.

مثلا تو صفحه ایندکس باز می کنی ترجمه کنی همش لینک داده شده ب جاهای مختلف مثل هدر یا فوتر و...



<?php get_template_part( 'loop', 'index' ); ?>
اینجا زده loop.php
خب میری loop.php و اونجا میگردید دنبال کار...
....
قالب فارسی کردنش زمان بره ولی بازم سوالی داشتی بگو همه جوره راهنماییت کنم. حتی می تونم خودم برات دستی انجام بدم.
بهرحال هدف ما کمکه.
پاسخ
#9
من فقط می خوام اون عکسی که نشون دادم اونها فارسی بشه همین ......که مشکل رو بطور فنی و از روشه دیگه ای حل کردم ...واقعا ممنون که وقت گذاشتی ...مدیر اینجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
#10
نه مدیر نیستم یک نفر مثل خود شما تازه کار بودم اینجا اموزش دیدیم شاگرد آقای پارسایی بودم و بخاطر کمکهای ایشون دارم انجام وظیفه می کنم تا محبتهای ایشون جبران بشه.
ولی هرسوالی داشته باشید می تونید بپرسید، حتی اگر دیرم بشه بازم جواب داده میشه .در مورد طراحی سایت هر سوالی داشته باشی اینجا جواب داده میشه.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان